Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-29@05:46:36 GMT

چرا پلیس برخی کشورها هنوز سوار اسب می شوند؟

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۳۰۲۹۴

مردم بر این باورند که نیروهای پلیس سوار بر اسب مهربان تر و دوستانه تر از پلیسی به نظر می رسند که درون ماشین نشسته است، به همین دلیل به آنها نزدیک می شوند و با آنها صحبت می کنند.

چرا پلیس برخی کشورها هنوز سوار اسب می شوند؟ اختصاصی «تابناک باتو»؛ هر کشوری تمام تلاش خود را به کار می گیرد تا با تجهیز پلیس به جدیدترین ابزارها و امکانات امنیّت شهروندان خود را تأمین کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که در زمان های قدیم نیروهای پلیس فقط مجهّز به اسلحه بودند، این روزها پلیس در کشورهای مختلف جهان، به ابزارهای پیشرفته ای مانند میکروفون، بادی کمرا و ... مجهز شده اند.

با وجود پیشرفت های اقتصادی و نظامی برخی کشورها، هنوز هم پلیس سواره نظام را که در آن نیروها در وسط شهر سوار بر اسب می شوند، حفظ کرده اند؛ مثل پلیس نیویورک، لندن، برلین و بسیاری از شهرهای پیشرفته ی دیگر.

آیا تا به حال از خود پرسیده اید، چرا در خیابان های این شهرهای بزرگ پلیس اسب سوار به چشم می خورد، در حالی که ممکن است این روش بسیار کهنه و قدیمی به نظر برسد؟!

اسباب مختلفی در رابطه با این پدیده ی امنیتی شایع وجود دارد که از جمله ی آنها می توان به موارد زیر اشاره کر

کنترل جمعیت

می توان گفت که این مهمترین دلیل اصلی دیده شدن پلیس اسب سوار در شهرهای بزرگ است. اسب گستره و چشم انداز وسیعی به پلیس می دهد و او می تواند به راحتی در میان جمعیّت تحرک داشته باشد و با سهولت زیادی تجمعات را متفرق کند. اغلب پلیس سواره نظام کشورها برای متفرق کردن شورش های پس از مسابقات و اتفاقات ورزشی به کار گرفته می شوند.

بنا بر گزارش scienabc احتیاط و ترس ذاتی انسان ها از اسب ها و هر چیز بزرگ و حجیمی باعث می شود تا افراد به سرعت از جلوی اسب ها کنار بروند، به همین دلیل متفرق کردن به وسیله ی اسب ها آسان است؛ بر خلاف ماشین پلیس که به دلیل ارتفاع کم ممکن است مورد آسیب اعمال آشوبگرانه قرار گیرند.

مانور آسان

اسب ها می توانند به آسانی حتی در خیابان های باریک هم حرکت کنند، در حالی که ماشین ها برای ورود به هر مکانی محدودیت دارند. اسب ها بی سر و صداتر هستند و در ترافیک هم نمی مانند.

جستجو و نجات
نیروهای پلیس سواره نظام برای اجرای عملیات جستجو و نجاتی که ساعت ها به طول می انجامد، به ویژه در مناطقی که امکان رسیدن ماشین به آنجا نیست استفاده می شوند.

قابل مشاهده بودن اوضاع

پلیس اسب سوار دارای مزیت بیشتری است. پلیسی که سوار بر اسب است قدرت اشراف بیشتری داشته و می تواند اوضاع را مؤثرتر کنترل کند. به همین دلیل پلیس اسب سوار گزینه ی اول در خیابان های شلوغ است.

تاریخ و فرهنگ

اسب ها به طور قابل توجهی در تاریخ، سنت و فرهنگ بسیاری از کشورها ادغام شده اند. مثل اسکاتلند، سوئد و ...استفاده از اسب ها نه تنها می تواند کمک به نیروهای پلیس باشد بلکه می تواند اشاره ای به فرهنگ و تاریخ ملل هم داشته باشد.

دوستانه تر

براساس گزارش منتشره در سایت ساینس مردم بر این باورند که نیروهای پلیس سوار بر اسب مهربان تر و دوستانه تر از پلیسی به نظر می رسند که درون ماشین نشسته است، به همین دلیل به آنها نزدیک می شوند و با آنها صحبت می کنند.

منبع: تابناک

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۳۰۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام کشورها در رویداد اقتصاد دریامحور ایران شرکت می‌کنند؟

با هماهنگی صورت گرفته از سوی مجموعه وزارت امور خارجه سفیران کشورهای مختلف از جمله برزیل، کوبا، قرقیزستان، تاجیکستان و پاکستان آمادگی خود را برای حضور در نخستین رویداد بین المللی اقتصاد دریامحور ایران در جزیره قشم اعلام کرده‌اند. - اخبار استانها -

به گزارش روز شنبه خبرگزاری تسنیم از قشم، هماهنگی و مذاکرات مختلفی با کشورهای دیگری نظیر روسیه، چین، هند، عمان، عراق، امارات متحده عربی، اندونزی و چندین کشور دیگر برای حضور سفرا و شرکت های فعال آنها در این رویداد صورت گرفته است.

طبق برنامه ریزی صورت گرفته از سوی دبیرخانه نخستین رویداد بین المللی اقتصاد دریامحور ایران و با هماهنگی وزارت امور خارجه، بخش ویژه ای به عنوان پاویون بین‌الملل پیش‌بینی شده است که سفیران کشورهای مختلف و هیات همراه در آن مستقر خواهند شد.

با توجه به استقبال کشورهای مختلف برای حضور در این رویداد، پیش‌بینی می‌شود بخش بین‌الملل نقشی اثربخش در توسعه همکاری‌های تجاری در سطح بین‌الملل ایفا کند و شرکت‌کنندگان در این رویداد می‌توانند با هماهنگی دبیرخانه جلسات مذاکره با نمایندگان کشورهای مختلف را حول محورهای درخواستی خود برگزار نمایند.

بنا بر این گزارش، نخستین رویداد بین المللی همتایابی در اقتصاد دریامحور ایران با هدف بررسی فرصتها، چالش‌ها و راهکارها و بهبود وضعیت معیشت و ایجاد اشتغال، با تمرکز بر سیاست‌های کلی توسعه دریامحور با حضور دستگاه های عمومی، دولتی و غیردولتی، شرکت‌های خصوصی، شرکت‌های دانش بنیان و سفرای کشورهای مختلف جهان 25 تا 27 اردیبهشت ماه سال جاری در جزیره قشم برگزار می‌شود.

انتهای پیام/7558/.

دیگر خبرها

  • ضبط مناظره دو نامزد حوزه انتخابیه پارس آباد، بیله سوار و اصلاندوز
  • ماشین مغزشویی صهیونیست‌ها به دیوار خورد!
  • شکار سوژه‌های سرقت مقابل مدارس
  • کدام کشورها بیشترین حاجی را دارند؟
  • کدام کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ غمگین تر شده‌اند؟ (+ اینفوگرافی)
  • آخرین قوانین کشورها برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی
  • کدام کشورها در رویداد اقتصاد دریامحور ایران شرکت می‌کنند؟
  • کدام کشورها تیک‌تاک را ممنوع کرده‌اند؟
  • سهمیه‌ کشورها در فصل آینده باشگاه‌های آسیا تعیین شد
  • عملیات وعده صادق سپاه هویت و شناسنامه ایران قوی است